La CET dona suport a les mobilitzacions per tal que es millor la seguretat a l’entorn de la petroquímica

CET

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) és una agrupació d'associacions cíviques, veïnals, esportives, d'immigrants i culturals de les comarques de Tarragona que està formada per més de 100 entitats diferents i que sempre està oberta a noves adhesions. El nostre objectiu és obligar els grups de poder polític i econòmic a tenir sempre en compte l'opinió dels ciutadans.

La CET dona suport a les mobilitzacions per tal que es millor la seguretat a l’entorn de la petroquímica

22/01/2020

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona va participar en la convocatòria de manifestació que diumenge passat, el dia 19 de gener, va recórrer els carrers del barri de Bonavista. Gairebé 1.500 persones, veïnes dels barris propers al complex petroquímic i també de zones més allunyades, van reclamar mesures de seguretat per evitar nous accidents a la industria química.

No oblidem que l’àrea de risc és molt més àmplia que el complex i molta població civil està constantment en perill. Cal recordar que en l’explosió a la empresa IQOXE, el dimarts 14 de gener, en què hi van morir Es van registrar desperfectes, fins i tot més lluny.

La CET dona suport també a les manifestacions simultànies que s’han convocat per dimarts vinent, dia 28 de gener a las 18 hores, amb marxes des del Castell de Masricard de la Canonja i de la plaça de la Constitució de Bonavista.

Notícies relacionades …