Palabra de Ángel (22): Responsabilitat col·lectiva en pandèmia

palabra-angel-pandemia

CET

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) és una agrupació d'associacions cíviques, veïnals, esportives, d'immigrants i culturals de les comarques de Tarragona que està formada per més de 100 entitats diferents i que sempre està oberta a noves adhesions. El nostre objectiu és obligar els grups de poder polític i econòmic a tenir sempre en compte l'opinió dels ciutadans.

Palabra de Ángel (22): Responsabilitat col·lectiva en pandèmia

26/01/2021

En aquesta nova entrega de Palabra de Ángel, la sèrie de vídeos en la qual el president de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona i de Mare Terra Fundació Mediterrània expressa les seves opinions i reflexions, parla de la falta i la necessitat de més responsabilitat col·lectiva en mig de la pandèmia del coronavirus.

La responsabilitat col·lectiva és sempre essencial per avançar com a societat, i sobretot en aquests temps. “Hem de ser conscients que les nostres accions influeixen directament en la salut de les persones, inclús podem arribar a causar una mort”, ens recorda Ángel Juárez. No podem oblidar que les xifres que veiem cada dia en les notícies representen a persones, i que aquestes xifres tenen cara i sentiments.

Per aquest motiu, Ángel Juárez, aprofita aquest espai de Palabra de Ángel en pandèmia, com un altaveu per a demanar responsabilitat. Només essent conscients i lluitant plegats aconseguirem sortir, o com a mínim millor, d’aquesta situació. Responsabilitat i solidaritat sempre.

I recorda, que ningú et robi el teu somriure!

Ángel Juárez Almendros

President de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona

President de Mare Terra Fundació Mediterrània

President de la Red Internacional de Escritores por la Tierra

Notícies relacionades …