Mediterrània i la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs signen un acord de col·laboració

CET

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) és una agrupació d'associacions cíviques, veïnals, esportives, d'immigrants i culturals de les comarques de Tarragona que està formada per més de 100 entitats diferents i que sempre està oberta a noves adhesions. El nostre objectiu és obligar els grups de poder polític i econòmic a tenir sempre en compte l'opinió dels ciutadans.

Mediterrània i la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs signen un acord de col·laboració

30/10/2019

Mare Terra Fundació Mediterrània i la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) han segellat un acord de col·laboració a favor de la salut mental i emocional, signat pel president de la fundació, Àngel Juárez i per la presidenta del COPC a Tarragona, Eva Llatser.

El conveni estipula que com la Fundació Mare Terra aglutina i dona suport a un col·lectiu molt nombrós i actiu, la Delegació de Tarragona del COPC vol oferir l’inici d’una aliança estratègica entre les dues entitats, amb l’objectiu d’oferir formació en habilitats psicològiques per millorar la salut mental de las persones.

Les dues organitzacions treballaran plegades per tal d’ajudar a les persones a reduir la càrrega emocional que suporten cada dia; generar una cultura capaç de preveure els problemes mentals i demanar l’ajuda adequada a temps. També es comprometen a reduir l’estigma sobre els problemes mentals i a prevenir estats emocionals no desitjats.

En aquest sentit, el president de Mare Terra, Àngel Juárez, es felicita de “poder ajudar a alleugerir estats emocionals negatius, que vénen sovint per responsabilitats mal enteses, de la mà de psicòlegs professionals”.

Notícies relacionades …